13-04-07

statie zolder - viversel

Vorige keer hadden we ons stevig verslikt in statie , misschien door onderschatting ?

Het werd 2-4 in een van onze slechtste matchen van het seizoen.
Dus we hadden iets goed te maken, het veld lag er alles behalve goed bij en de zon scheen ook irriterend in de ogen. Maar er moest gevoetbalt worden en dat zag je de eerste 10-15 min ook een klein beetje, we maakten 2 goals, 1 keer Wim, 1 keer Benji. We maakten ook een paar offside goals, allowel daar twijfel over bestaat, maar op de scheidrechter moeten we het niet steken.
Daarna voetbalden we helemaal niet meer, wel nog een aantal kansjes maar het voetbal was helemaal onder niveau. Tijdens de rust maakte de trainer zich een betje kwaad, we voetbalden ook niet dus moesten we dat de 2e helft wel proberen te doen. Maar dat deden we niet en het werd een containerpark van voetbal. Benji kon weer iets onmogelijks missen voor open goal. Dat was zo ongeveer de enige kans in heel de wedstrijd. Dit was onze zwakste wedstrijd van het seizoen, en het straflopen na de wedstrijd was dus heel terrecht.

.offside ?
Uploaded by viversel1-0 wimpie
Uploaded by viverselbenji 2-0
Uploaded by viversel
jannick !
Uploaded by viversel


09:31 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-04-07

viversel 4 - stokrooi 0

Deze inhaalmatch werd gespeeld op woensdag om 6 uur. Vorige keer verloren we daar met 2-0 dus een revanche was nodig. We voetbalden eigenlijk niet maar er werden wel veel duels gewonnen, er werd ook vaak diepgespeeld op Wim of Benji en dat had resultaat, Wim werd diep gestuurd en legde voor, benji moest zijn voet er maar tegen zetten maar trapte over de bal. Onze verdediging stond op stevige poten en hield alles goed dicht, de grote spits van hun kon maar enkele keren drijgen. De supporters van stokrooi wouden een strafschop na een tackle van marten, maar die was mooi op de bal. Dan werd er via een blinde hoge bal van Dylan Wim diepgestuurd en die werkte af, 1-0 was het resultaat. Dat was nog maar het begin want Wim werd voor de zoveelste keer diep gestuurd en legde aan de achterlijn achteruit, Berre maakte er 2-0 van. We werden ook even onder druk gezet door hun maar we mochten geen goal laten maken en dat lukte ook, we kregen nog een kans via Benji die hoog over trapt.De 2e helft begonnen we weer goed en er werd steeds goed tussendoor gespeeld, Wim ging de kieper voorbij en legde hem binnen maar er zat nog een sliding van stokrooi tussen. Wim werd weer langst links alleen voor de kieper gezet maar de bal ging te ver van de voet. We maakten ook een mooie aanval via brendan die had kunnen schieten maar op Berre paste en die schoot langst. Wimpie maakte er dan toch simpel 3-0 van door alleen voor de kieper te komen. Wedstrijd gespeeld. Toch kwam stokrooi nog drukken en enkele goede saves van maikel waren nodig. Benji ging dan toch nog een goal maken via een pas van dylan, 4-0. Maar diezelfde Benji blijft toch ongeloofelijk in het missen voor lege goal, een pas van wim moest hij weer maar binnen leggen maar hij had te veel tijd nodig. Dit was een leuke match met veel goals maar voetbal kwam er niet echt uit.

1e helft
wimpie 1-0
Uploaded by viverselberre 2-0
Uploaded by viversel
2e helft
wimpie 3-0
Uploaded by viversel


14:08 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

viversel 0 - torpedo hasselt 2

Dit was voor ons de match van het jaar en we keken hier al maanden naar uit. Voor de match zei de trainer ons dat we geen voet mochten terugtrekken en dat we wraak moesten nemen tegen hun. Het begin van de match was helemaal voor ons, we drukten ze naar achter. Door stevige duels van ons en het opzitten kwamen ze niet in hun spel en daar konden wij natuurlijk van profiteren. We kregen kansen, dylan trapt van aan de backlijn over de bal, benji kan net niet met z'n hoofd bij de bal, enz. Ze hebben geluk gehad dat het nog geen 2-0 was, er was ook nog een fase dat een verdediger de bal met de hand speelt in de backijn maar de scheidsrechter zag dat niet. Zo bleef het heel de eerste helft, zij kwamen amper aan de goal en wij speelden heel de tijd rond hun backlijn. Tijdens de rust was de trainer fier op ons, we speelden heel sterk tegen de leider en winst zat er zeker in. Maar de tweede helft was anders, wij konden ons kort opzitten niet meer volhouden en speelden minder goed , zij kwamen meer aan de goal en zo maakten zij ook de 0-1, maikel kwam hier te vroeg uit de goal en de bal vloog binnen. Even daarna was er een rommelige fase en de bal rolde weer binnen, 0-2. Dit waren echt 2 pechgoals en wij verdienden zeker meer maar het wou niet meezitten. We kregen nog een paar kleine kansjes maar we speelden gewoon niet sterk genoeg in de 2e helft. We hebben spijtig genoeg geen revanche kunnen nemen, maar we moeten onhouden dat we het torpedo heel moeilijk hebben gemaakt, Viversel heeft bewezen dat het rond de 6e plaats thuis hoort en niet 10e !

1e helft


geel !
Uploaded by viversel
2e helft


kans dylan
Uploaded by viversel

13:43 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |