04-04-07

viversel 0 - torpedo hasselt 2

Dit was voor ons de match van het jaar en we keken hier al maanden naar uit. Voor de match zei de trainer ons dat we geen voet mochten terugtrekken en dat we wraak moesten nemen tegen hun. Het begin van de match was helemaal voor ons, we drukten ze naar achter. Door stevige duels van ons en het opzitten kwamen ze niet in hun spel en daar konden wij natuurlijk van profiteren. We kregen kansen, dylan trapt van aan de backlijn over de bal, benji kan net niet met z'n hoofd bij de bal, enz. Ze hebben geluk gehad dat het nog geen 2-0 was, er was ook nog een fase dat een verdediger de bal met de hand speelt in de backijn maar de scheidsrechter zag dat niet. Zo bleef het heel de eerste helft, zij kwamen amper aan de goal en wij speelden heel de tijd rond hun backlijn. Tijdens de rust was de trainer fier op ons, we speelden heel sterk tegen de leider en winst zat er zeker in. Maar de tweede helft was anders, wij konden ons kort opzitten niet meer volhouden en speelden minder goed , zij kwamen meer aan de goal en zo maakten zij ook de 0-1, maikel kwam hier te vroeg uit de goal en de bal vloog binnen. Even daarna was er een rommelige fase en de bal rolde weer binnen, 0-2. Dit waren echt 2 pechgoals en wij verdienden zeker meer maar het wou niet meezitten. We kregen nog een paar kleine kansjes maar we speelden gewoon niet sterk genoeg in de 2e helft. We hebben spijtig genoeg geen revanche kunnen nemen, maar we moeten onhouden dat we het torpedo heel moeilijk hebben gemaakt, Viversel heeft bewezen dat het rond de 6e plaats thuis hoort en niet 10e !

1e helft


geel !
Uploaded by viversel
2e helft


kans dylan
Uploaded by viversel

13:43 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat een grappig verslag. Het was een heel faire wedstrijd, met Viversel dat in de eerste helft iets meer balbezit had dan Torpedo. Laten we wel even niet vergeten dat bij Torpedo maarliefst 4 vaste basisspelers er niet bijwaren, en er met eentje van de kadetten B werd gespeeld. Wat jullie ook vergeten is dat jullie welgeteld één schot op doel hebben afgeleverd in de gehele partij die iets of wat gevaarlijk was. Torpedo heeft 2 keer gescoord, èn 3 maal het doelhout getroffen. Tweede helft was Viversel namelijk nergens, en was Torpedo gewoon stukke beter. Dat gaf jullie eigen trainer toe, dus laten we daar niet over gaan zagen. Jullie zouden trouwens iets hoger staan als jullie een goeie spits hadden, maar ja die hebben jullie niet ...

Gepost door: Torpedo | 05-04-07

menneke, onze spits scoort op zijn eentje 27 keer en gaf meer dan 25 assists. Dus als jullie over een slechte spits spreken, wat hebben jullie dan wel niet rondlopen?
p.s. voor een ploeg die 10e staat en een spits die van voor alles alleen moet aframmelen is 27 goals VEEL.

Gepost door: spits viversel | 05-04-07

we weten al langer dat jullie geen verslag kunnen maken van een match (zie verslag torpedo-viversel) en als wij in de eerste helft wat geluk kenden mochten jullie niet klagen met 2-0.
En de goals die jullie maken : 1 individueel foutje van onze kieper 2 een frotselgoal
Dus als dit alles is wat een kampioenenploeg kan forceren, applaus zou ik zeggen.

Gepost door: viversel | 05-04-07

Jullie hadden inderdaad 2 of zelfs 3-0 voor kunnen staan in de 1ste helft. Wy waren nergens en verdienden ook niks meer. Speelt met 2 of 3 spitsen die ietwat gevaarlyker zyn en jullie zyn onze grootste titelconcurrent. Op kracht wint niemand van jullie. Succes nog!

Gepost door: Seppe | 15-04-07

De commentaren zijn gesloten.