18-03-07

vrijheid-viversel

Deze match was in het verleden altijd een geladen match en dat bleek deze keer ook zo. We waren gemotiveerd en we hadden nieuwe bloesjes, maar dat wou niet zeggen dat die niet vuil moesten worden. Het weer zat ook niet mee vandaag, veel wind en motregen, en daardoor lag het veld ook zwaar. De match begon pittig met weinig kansen, maar de duels waren hard en er werd veel getackeld. Onze buffel (Erhan) won heel veel duels. De wedstrijd was in evenwicht met een aantal halve kansjes, wim kon bijna schieten en dylan met een vrije trap goed naar de hoek, maar de kieper zat daar goed bij. Vrijheid drukte op momenten ons achteruit maar onze goede verdediging hield alles goed dicht en speelde heel stevig. De eerste helft was vooral bikkelen in het middenveld met af en toe een kansje. De 2e helft begon hetzelfde als de eerste tot we een kans kregen via wim die alleen voor de kieper stond maar miste de controle. Er kwam dan toch een tegengoal op een vrij trap vanop rechts die een speler nog net kan aanraken en in de verste hoek verdwijnt, 1-0. Maikel heeft nog eens meubelen moeten redden want jannick duwde de bal bijna ongelukkig in eigen doel. Maar wij gaven ons alles behalve gewonnen. We bleven vechten en we kregen nog een kansje met een vrije trap van dylan. Maar dan, een schitterende pas van laurens op wim op rechts alleen op goal afgaat en de kieper voorbijgaat en binnen legt, 1-1. We kwamen verdiend op 1-1 en we lieten vrijheid beven. We hadden ook nog pech dat een streep van laurens tegen de lat ging. Even daarna gaat een schot van vrijheid ook tegen de lat en de rebound word gemist omdat maikel perfecht kiepte. En dan een corner voor vrijheid, de bal gaat naar de 2e paal en een speler van vrijheid duwt hem duidelijk met de hand binnen, de scheids keurt de goal gewoon goed, 2-1. Maar we bleven vechten tot de laatste minuut en dylan kwam nog alleen voor de kieper maar miste. Een gelijkspel was terecht geweest, allebij de ploegen hadden evenveel kansen maar de scheids liet een handsgoal doorgaan, daar moet je dan maar mee leren leven zeker? Maar we moeten onthouden dat we goed speelde en gevochten hebben voor wat we waard zijn, we lieten de 3e in de competitie heel hard beven !
het verslag :


eerste helft
vrije trap
Uploaded by viversel

bijna kans
Uploaded by viverseltackle
Uploaded by viversel


2e helft


kans
Uploaded by viversel

vrije trap
Uploaded by viverselbinne!!
Uploaded by viversel

maikel!!!
Uploaded by viverselhands goal
Uploaded by viversel


20:33 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-03-07

viversel-linkhout

Dit linkhout staat laatste, en terecht ook, we overtreften ze op alle vlakken. Ik denk zelfs dat statie hier makkelijk van wint.Er was onzekerheid voor de match omdat vooral dylan en benji heel laat waren opgebleven en héél veel hadden gedronken. Maar wij begonnen als een storm en kwamen al direct 1-0 voor via wimpie. De 2e en 3e bleven niet lang achter. Benji de 2e met een magistraal schot vanop de 16 meter in de haak (spijtig genoeg staat deze goal niet op camera, ik ga papa een wekker aanschaffen) de 3e werd door wim binnen getikt na een afgeweerd schot van dylan. De 4e was weer een goal van benji die vandaag met de ogen dicht scoorde. Het werd voor de rust ook nog 5-0 door een eigen goal van een verdediger van linkhout, we combineerden op sommige momenten goed maar het kon allemaal nog een tikje beter. De 2e helft begon met 2 kansen voor benji maar die kon ze niet binnen krijgen. Er kwam dan toch een 6e, die begon met een hele mooie aanval op links waar laurens naar dylan tikt en wim achter de rug door loopt , dylan legt hem breed en wim komt alleen voor de kieper,5-0. We kregen ook nog 2 tegengoals maar dat is normaal in zo'n wedstrijd zeker?Ook een 7e kwam er nog via wim die simpel alleen op de goal afgaat en binnenlegt. De supporters waren vandaag iets stiller dan anders, was het omdat we zo veel goals maakten?Ze zullen wel meer kabaal maken tegen torpedo!

kans benji


linkhout 1
Uploaded by viverseleigen goal

linkhout 2
Uploaded by viverselschot dylan

linkhout 4
Uploaded by viverselschot marten

linkhout 5
Uploaded by viverselmaikel lol

linkhout 6
Uploaded by viverselmusti geblesseerd

linkhout 7
Uploaded by viverselgoal wimpie

linkhout 8
Uploaded by viverselgoal wimpie

linkhout 9
Uploaded by viversel

20:18 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-07

vrijheid-viversel

images-1

VS

logowebsitekleinEr komen ons weer 2 zware trainingen tegemoet,
want binne 2 weken een moeilijke derby tegen zolder. Die wedstrijd bleek de vorige jaren altijd een leuke match te zijn met veel kansen en goals.
Dat was dit jaar ook al zo, met 2-1 winst voor ons, ook veel geluk gehad maar alleen de goalen tellen hé.
We begonnen toen sterk met een mooie goal van Wim. Als je vroeg in een match voorkomt ( en dit is vooral bij ons zo ) win je. En dat bleek ook zo want net daarna werd een strafschop gefloten op laurens, de 2-0 werd binnengetrapt door dylan. Net voor rust kregen we toch nog een goal tegen maar we hielden stand, en het werd een klein feest!

1-0 wimpie


vrijheid 1
Uploaded by viverselsuper maikel

vrijheid 2
Uploaded by viversel2-0 door dylan

vrijheid 3
Uploaded by viverselkansje wimpie

vrijheid 5
Uploaded by viversel2-1 gewonne !!

vrijheid 6
Uploaded by viverselzigge zagge !!

vrijheid 7
Uploaded by viversel

20:29 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-03-07

afgelast !

 De wedstrijd in E. Houthalen is afgelast zoals alle wedstrijden in limburg.
De velden zullen er te slecht bijliggen zeker? Nu hebben we al 2 wedstrijden die herspeeld moeten worden, ook de wedstrijd tegen stokrooi moet herspeeld worden.

09:21 Gepost door viversel in wedstrijd info | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |